DDsolar

TERMÉKEINK

Ügyfeleink több inverter és napelem típusból választhatnak: minden esetben az épület és a tető tulajdonságaihoz legoptimálisabb megoldást kínáljuk/használjuk.

TERMÉKEINK

Ügyfeleink több inverter és napelem típusból választhatnak: minden esetben az épület és a tető tulajdonságaihoz legoptimálisabb megoldást kínáljuk/használjuk.

Napelemek

Feladatuk: a Nap sugárzását közvetlenül elektromos árammá alakítják át. Többféle napelem típust tudunk biztosítani telepítésre.  Az ügyfél igényei szerint ajánljuk az általunk használt fajtákat. Elsősorban polikristályos és monokristályos napelemeket értékesítünk. A napelemek helyigénye 1 kW-onként kb. 7 m2, amit a déli tetőre érdemes helyezni, 35 fokos dőlésszögben, mert az áramtermelésük így az optimális.

Invertek

Feladata: a napelemek által termelt egyenáram váltóárammá alakítása. Magyarországon ABB inverterek használhatóak, telepíthetők.  A telepítések során az energiaszolgáltatóknál engedélykérelem alapján tervezhetők be a rendszerbe. A napelem rendszerek meghatározó eleme az inverter, aminek a beüzemelését szakemberre érdemes bízni.

Tartó és rögzítő elemek

A tartószerkezet a rendszer felépítésének egy olyan precíz része, amit mérnöki pontossággal a legkisebb csavartól a legfontosabb tartóelemig megtervezünk. A napelem rendszer tartószerkezetének tervezése számítógépes szoftver segítségével történik, mely szoftver még az esetleges tervezési hiányosságokra is figyelmeztet, szinte kizárva ezzel az emberi tervezési hibákat. A napelemek különböző felületekre kerülhetnek telepítésre. Mi kizárólag szabványos, eredeti tartó és rögzítés technikát használunk. A rendszerek szerkezetét szakemberek telepítik, a telepítésért garanciát vállalunk.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA